Zadeldekjes en Dekens

ManMat voor een australian stock zadelManMat voor een australian stock zadel

Green Distance levert verschillende zadeldekken. Verschillende materialen, verschillende diktes, voor elk paard hebben we een dek. Green Distance heeft de koelste materialen geselcteerd: door teveel hitte onder de pad kan een paard de bekende witte haren krijgen! 

ManMat: Mooie prijs kwaliteit verhouding en fijne goed wasbare dekjes, met mogelijkheid om inlages in te doen. Zeer veel kleuren en modellen. ( de endurance dekjes kan een inlage in geplaatst worden)

Wat ons betreft een aanrader!

ManMat levert ook hele fijne stal/zweet dekens.

Grandeur : zelf samenstellen!!
Mooie degelijke pads gemaakt van katoen en vilt. De ruggengraat blijft vrij en de dekjes zijn anatomisch gevormd zodat de rugvorm gevolgd wordt. Het is mogelijk om de onderkant van synthetisch bont te laten maken, maar ook lamsbont (zadelvormig of de helft van het dek) is mogelijk. Dekjes kunnen gevuld worden om meer demping te geven of kleine problemen met zadel op te vullen.

Massimo pad: de budgetvariant van HAF dek, alleen in zwart te verkrijgen.

Hier vind je het door Esther ontwikkelde 3D Spacer dek! Alles wat je in 1 dek zoekt, met ook de mogelijkheid tot eenvoudig aanpassen! Afneembaar wollen onderkant zorgt dat je het contact op de rug eenvoudig schoon kan houden of makkelijk kan wisselen, bv in de vetgate!

Stud One: De Clim One dekjes van Stud One worden al geruime tijd met succes in Frankrijk gebruikt. Het speciale van deze dekjes is dat ze zeer dempend zijn, maar daarmee ook wat dikker dan de andere deks. De Coolmax fleece zorgt ervoor dat de dekjes vrij koel kunnen blijven.

Zeer populaire Stud One, Clim One dekZeer populaire Stud One, Clim One dek
Het Green Distance dek met afneembare wollen onderlaagHet Green Distance dek met afneembare wollen onderlaag
Éen van de vele mogelijke dekjes van GrandeurÉen van de vele mogelijke dekjes van Grandeur