Zadeldekjes

Green Distance dek met afneembare wollen onderlaagGreen Distance dek met afneembare wollen onderlaag

Green Distance levert verschillende zadeldekken. Verschillende materialen, verschillende diktes, voor elk paard hebben we een dek. Green Distance heeft de koelste materialen geselcteerd: door teveel hitte onder de pad kan een paard de bekende witte haren krijgen! 

Nieuw is het zelf ontwikkelde 3D Spacer dek! Alles wat je in 1 dek zoekt, met ook de mogelijkheid tot eenvoudig aanpassen! Afneembaar wollen onderkant zorgt dat je het contact op de rug eenvoudig schoon kan houden of makkelijk kan wisselen, bv in de vetgate!

Grandeur : zelf samenstellen!!
Mooie degelijke pads gemaakt van katoen en vilt. De ruggengraat blijft vrij en de dekjes zijn anatomisch gevormd zodat de rugvorm gevolgd wordt. Het is mogelijk om de onderkant van synthetisch bont te laten maken, maar ook lamsbont (zadelvormig of de helft van het dek) is mogelijk. Dekjes kunnen gevuld worden om meer demping te geven of kleine problemen met zadel op te vullen.

Massimo pad: de budgetvariant van HAF dek, alleen in zwart te verkrijgen.

Stud One: De Clim One deks van Stud One worden al geruime tijd met succes in Frankrijk gebruikt. Het speciale van deze deks is dat ze zeer dempend zijn, maar daarmee ook wat dikker dan de andere deks. De Coolmax fleece zorgt ervoor dat de deks vrij koel kunnen blijven.

Manmat: Mooie prijs kwaliteit verhouding en fijne goed wasbare deks met mogelijkheid om inlages in te doen. Zeer veel kleuren en wat ons betreft een aanrader!

 

Zeer populaire Clim One dekZeer populaire Clim One dek
Manmat: in heel veel kleurtjes!!Manmat: in heel veel kleurtjes!!