Verhuur

licht!licht!

BUA week huren?

Innoverend en flexibel

BUA is vernieuwend, de materialen, zadelboom, ruime pasvorm en aanpasbaarheid zijn met geen enkel ander zadel te vergelijken.

De materialen zijn licht, modern en ademend. Een combinatie van dun, maar sterk leer samen met mesh stof dat zelfs wasbaar is geeft een frisse look en een functioneel gebruik

De zadelboom is een uniek hi-tech ontwerp dat instelbaar is qua vering. Vanwege de korte takken op de zadelboom en de aanpasbare kussens kunnen vele paarden met de standaardboom worden bedient. Later volgen nog meer boommaten om nog meer paarden een BUA zadel te kunnen geven.

De aanpasbaarheid geeft veel mogelijkheden om meerdere zadels in 1 te hebben: de kussens kunnen worden aangepast, de zweetbladen kunnen worden verwisseld en de singelstoten kunnen voor de singelplek worden verschoven.

De beugelophanging heeft 2 bevestigingshaken om te kunnen kiezen voor de positie die voor jou het meest geschikt is!

Voor meer info omtrend dit geweldige innovatieve zadel. Zie de BUA Pagina http://www.greendistance.nl/green-distance-zadels/bua

Het is mogelijk de BUA een week te huren om uit te proberen!

een week uitproberen?een week uitproberen?

Huur BUA

In het testpakket zit een BUA zadel met verschillende zweetbladen en met 2 soorten kussens (de dunne kussens zijn door Green Distance zelf aangepast voor de bredere paarden).

Om zeker te weten of het zadel een mogelijkheid is voor jouw paard willen we graag eerst wat gegevens weten: ruglengte en breedte.

We kunnen je een documentje sturen om dat zelf (grofweg) op te meten zodat Esther dan kan bekijken of de BUA voor jouw paard geschikt zou kunnen zijn.

Als de BUA een optie is voor jullie dan maken we een overeenkomst voor een huurperiode en na betaling van de borg komt het zadel voor de afgesproken dagen naar je toe!

bua in onderdelenbua in onderdelen

Kosten

Kosten

We vragen een borg van 500,- euro. We hebben bewust dit bedrag laag gehouden ondanks dat de waarde van het zadel fiks hoger is.

Dit om mensen de kans te geven het zadel te proberen, zonder dat dat financiele moeilijkheden geeft.  Wel vragen wij om een kopie van een geldig legitimatiebewijs en er wordt een officiële overeenkomst gesloten.

De kosten om de BUA een week te proberen zijn 70,- euro. excl. verzendkosten (dit zadel weegt erg weinig, dus de verzendkosten vallen mee).

Na de testperiode komt de BUA terug naar ons, of we geven je een adres om het zadel naar toe te sturen.

De borg kan gebruikt worden als aanbetaling voor je eigen BUA zadel.Of als je geen BUA wilt bestellen dan wordt de borg terug gestuurd.