Webshop Green Distance overnemen?

10 april 2018

Green Distance

Green Distance bestaat nu bijna 12,5 jaar! In die tijd is het van klein bedrijf tot een bekend merk in de Nederlandse (en Belgische) endurance and zadels shops geworden.

Producten als zadels, dekjes, singels, stijgbeugels, maar ook rijbroeken, bitten en een aantal populaire supplementen worden al jaren goed omgezet. Genoeg mogelijkheden dus om je eigen draai aan Green Distance te geven! 

In de laatste jaren is ook een coaching en training tak toegevoegd. Deze is niet te koop. Het gaat dus puur om de shop.

Mogelijkheden!

Ik zoek iemand die Green Distance kan overnemen nu ik in het buitenland woon. De afstand blijft te groot om (welliswaar met hulp) alles te blijven doen.

Welke mogelijkheden zijn er?

  • Alleen de naam en website en facebook pagina overnemen.
  • Naam, website/Fb en rest van de voorraad overnemen.
  • Naam, website/FB en training krijgen om naast de website ook de zadels uit het Green Distance assortiment over te nemen.

Naast de naam, bekendheid, klantenkring en promotie kanalen krijg je ook alle contacten en hulp om verder te gaan met de huidige leveranciers (uiteraard kan je ook je totale eigen draai geven aan Green Distance met nieuwe producten en leveranciers!)

Voor alle opties geldt dat jij de uitbater bent (dus ook je eigen KvK nummer en BTW moet aanvragen, en je eigen administratie moet doen). Ik kan nog een af te spreken periode als consultant op de achtergrond blijven.

Heb je interesse, neem dan eens contact op.  Overname kosten kunnen flexibel ingevuld worden. (eind mei is Esther in Nederland om eventuele dingen persoonlijk te bespreken!)

Terug naar overzicht